Sara

Tusind tak for en rigtig fed fest! Vi var alle yderst tilfredse med musikken og DJ’en var rigtig sød.
Kan varmt anbefale Eventum hvis i skal holde fest og mangler en Dj, lyd og lys!

Anne

Virkelig nogle gode gutter og mega fedt setup, kan klart anbefales! 🙂

Nikolaj

Tak for en fed fest Eventum!

Eventum leverede Dj, fed musik, vild lys og røg! Dette resulterede en den fedeste fest længe! Alle var glad og jeg er yderst tilfreds med aften! Eventum kan varmt anbefales

Ali og Giang

Tak for en helt og aldeles fantastisk aften!
Det var en fornøjelse at have dig med til at sætte gang i den gode stemning igennem hele brylluppet. Selvom det var to helt vidt forskellige publikum formåede du alligevel at sørge for at gøre alle vores gæster tilfredse med det varierede musikvalg og perfekte timing. Det skal du have stor tak for og vi er yderst taknemlig for at du kunne være med til at fuldende vores aften. Vi kunne ikke havde ønsket os en bedre DJ.

Louise

Toppoint for musikvalg, timing og stemning. Alle gæster var på dansegulvet. Kan varmt anbefales??

Lone

Vi havde booket Eventum til min 40 års fødselsdag og det var en kæmpe succes, både for os og alle de tilbage meldinger vi fik fra vores gæster. Super fedt musik og vi kunne bare selv vælge sang, der var alt godt blandt. Rigtig søde og venlig dj’s. De gjore vores fest til en super dejlig aften og med nogle virkelig gode minder. Vi kan varmt anbefale dem, hvis i vil have en rigtig skøn aften fuld af glæde og dans.