Skab et sikkert arbejdsmiljø og forstærk din beredskabsindsats med vores innovative Beredskabskontor.

EventCrew kan tilbyde jer som arrangør at gøre brug af vores Beredskabskontor også kaldet BSK eller KST. Dette mobile kontor er skabt til at imødekomme jeres behov for at sikre kommunikation imellem de forskellige medarbejderfunktioner og for at skabe den kortest mulige kommandovej.

Beredskabskontoret ville også kunne være ”point of contact” til Politi, Brand og Redning, da Beredskabskontoret har et samlet overblik over hvad der sker på pladsen og har roen til at styre overvågning, mandskab og dokumenterer på en enkel og effektiv måde.

Beredskabskontoret fra EventCrew er desuden også udstyret med avanceret kameraovervågning med op til 24 kameraer alt efter jeres behov og ønsker.

Vores system giver dig mulighed for at dokumentere, hvad der sker, når det sker, hvilket er afgørende for din beredskabsmæssige indsats og eventuelle politimæssige efterforskning. Dette giver dine medarbejdere og frivillige mulighed for at arbejde i et trygt og sikkert miljø.

Vores Beredskabskontor er utrolig fleksibelt. Det er bygget op på en letvogn, der kan transporteres af en stor personbil, så det kan sættes op alle steder, hvor der er brug for det. Derudover kræver det kun strøm, hvilket gør det nemt at tilslutte det, til en allerede eksisterende strømkilde.

Vores Beredskabskontor er fuldt udstyret og består af

  • 2 operatørpladser hvor operatørerne kan koordinere opgaver og monitorere alle kameraer, der befinder sig på pladsen i realtid. Disse kan også besvare radio.
  • 2 kontorpladser til evt. sikkerhedsansvarlig og/eller en myndighed. Her er der 2 skærme klar til opkobling med bærbar, samt en storskærm så der kan følges med på kameraerne.
  • Et teknikum med bl.a. lader til radioudstyr og plads til opbevaring af teknisk udstyr mm.
  • På siden af Beredskabskontoret kan der opsættes et telt. Teltet kan være udstyret med whiteboardtavle, lys, og evt. borde og stole, til at man kan holde briefing inden vagtstart.

Med en standard på 10-15 kameraer, der kan placeres ved indgangene og andre strategiske placeringer, kan vores Beredskabskontor monitorerer områderne effektivt.

Der vil være en konstant monitorering af pladsen, så…

Spar ikke på sikkerheden, når det kommer til dit event. Vores Beredskabskontor giver dig den nødvendige styring af sikkerhedsfolk og kameraer, der er afgørende for at beskytte dit personale og dine gæster.

 

Beredskabskontoret fra EventCrew leveres altid med minimum følgende mandskab:

  • 2 x Teknikere
  • 1 x IT Ansvarlig
  • 1 x Operatør
  • Radio system kan tilvælges.
Upcoming events and special offers

Get Weekly Newsletters

[mc4wp_form id="806"]