Vort mål har aldrig været at blive en af de største aktører i branchen

men vi tilstræber til gengæld altid at være de bedste. Dem med de bedste løsninger – for dig og dit event.

Brede kompetencer

EventCrew kan hjælpe dig med at løse mange forskellige opgaver, når der skal holdes fest, koncert, større eller mindre event.

Primært på Sjælland

EventCrew løser opgaver i hele landet, men opererer primært på Sjælland. Vi har professionelle samarbejdspartnere i vestdanmark.

Kerneydelser

EventCrew’s kerneydelser er sikkerhed, rådgivning og afvikling af events, hvor mange mennesker er samlet. EventCrew tilbyder rådgivning og udarbejdelse af:

  • Risikovurdering
  • Sikkerhedsplan
  • Myndighedsansøgninger
  • Adgangskontrol

Tryghed & omsorg

EventCrew har eksisteret i mange år og er et mindre autoriset vagtfirma som har specialiseret sig i at leverer personale til mange store og mindre store events i Danmark – dog klart fokus på hovedstandsområdet. Vi er sat i verden for at skabe tryghed, omsorg for vores gæster og gøre vores kunder endnu bedre til at afvikle sikker og trygge events. Alt vores personale gennemgår uddannelse inden for områder som publikumspsykologi, konflikthåndtering, massebevægelser, førstehjælp, brandbekæmpelse og kommunikation mm.

Personale

EventCrew tilbyder personale til bl.a.: Crowd Safety, Koncerter, Visitationsopgaver, Store som små events, Firmafester, Private fester.

Vi går ikke på kompromis når vi rekrutterer og uddanner vores kollegaer. Vi søger mennesker med hjertet på rette sted der kan holde hovedet koldt. Mennesker der kan skabe tryghed, omsorg og skabe en god atmosfære – blandt et hvert publikum.

Samarbejder

Med vores store kendskab til branchen kan vi, sammen med vores samarbejdspartnere, hjælpe dig som arrangør med mange opgaver eller formidle kontakt til de rigtige i branchen, f.eks.: Garderobepersonale og udstyr, Personaleforplejning, Barpersonale, DJ’s samt udstyr, Servicevagter og Runners

Safety & Security

I EventCrew har to primære afdelinger, Safety og Security, som løser forskellige opgaver og mange løses også sammen. Driften og planlægningen styres af Thomas Hedme som også er direktør i EventCrew. Holdledergruppen har ansvaret for afvikle og personaleansvaret på selve opgave. Drift kontoret har ansvaret for at lave løn og personaleadministration.

Ting vi IKKE laver

EventCrew er ikke et traditionelt vagtfirma, selvom vi er autoriseret af Rigspolitiet som ”vagtselskab”. Vi tager f.eks. ikke traditionelle vagt-opgaver som: AUT, Alarm opgaver, Rundering, Hundevagter og Centervagter. Til den slags opgaver har vi har samarbejdspartnere, vi kan anbefale.

Upcoming events and special offers

Get Weekly Newsletters

[mc4wp_form id="806"]